Decemberi Detektív Klubnap Meghívó

Hírek

Decemberi Detektív Klubnap Meghívó

Kedves Szövetségi tagok, Tisztelt Érdeklődök!

A Magyar Detektív Szövetség “Detektív Klubnap” keretében következő összejövetelét 2019. december 18-án, szerdán 15.00 órai kezdettel tartja.


A “Detektív Klubnap” témája: 

  1. Az internet, mint a legális adatgyűjtés színtere. Lehetőségek, ötletek és megoldások a detektívek számára.Előadó: Bardóczi Ákos nyílt forráskódú intelligencia-szakértő, kutatási tanácsadó
  2. Előtervezés a Magyar Detektív Szövetség 2020. évi tevékenységére vonatkozóan.– Gondolatok a Szövetség munkájáról, perspektivikus lehetőségeiről hazai és nemzetközi viszonylatban; A fejlődés irányai, a rendszeres oktatás, tapasztalatcsere fontossága;- A tagok belső együttműködésének és segítő szerepvállalásának jelentősége az MDSZ tevékenységében.Előadó: Vezetőség

Kérjük a tagságot, hogy gondolataitokkal, javaslataitokkal nyújtsatok segítséget a vezetőség munkájához. Az elnokseg@detektivszovetseg.hu e-mail címre küldjétek meg kérdéseiteket, javaslataitokat a szövetség munkája hatékonyabbá tétele érdekében. Szándékaink szerint 2020 februárjára terveznénk a Magyar Detektív Szövetség következő közgyűlését, amelyen sor kerül az éves terv elfogadására is. Ennek előkészületére kérünk határozott aktivitást.

A “Detektív Klubnap” helyszíne:

Fortuna Szálloda- és Étteremhajó Nelson tárgyalószalon.
1137 Budapest, Szent István park, alsó rakpart.

Web: www.fortunahajo.hu
GPS koordináták: 47.51862, 19.04958

„Detektív Klubnap” a Szövetség tagjai részére, valamint minden magánnyomozói igazolvánnyal rendelkező érdeklődő, továbbá a NKE RTK oktatói és hallgatói számára – jogviszonyuk igazolása mellett – ingyenes, de előzetes regisztrációhoz, bejelentkezéshez kötött:

  • Kérjük jelezze részvételi szándékának, legkésőbb az aktuális klubnapot megelőzően 5 munkanappal az elnokseg@detektivszovetseg.hu e-mail címen.
  • A Klub működésével, programjával kapcsolatos tájékoztatás az elnökség tagjaitól elnokseg@detektivszovetseg.hu e-mail címen kérhető.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a MDSZ elnöksége!