Éves közgyűlés - 2024. május 10.

Események Hírek

Éves közgyűlés – 2024. május 10.

A Magyar Detektív Szövetség éves közgyűlését 2024. május 10-én tartotta egy dunai rendezvényhajón.

A közgyűlés résztvevői áttekintették a szövetség elmúlt évi szakmai tevékenységét, ahol különös figyelmet kapott a szövetség honlapján sikeresen működő magánnyomozó-kereső szolgáltatás, a rendszeres időközönként sorra kerülő Online Akadémia keretében történő tudásmegosztás, a szövetség tagjai által biztosított mentorálás lehetősége, valamint magánnyomozók számára további speciális képzések, továbbképzések elérhetővé tétele.

A közgyűlés szakmai programjának részeként termékbemutatóval összekötött konzultációt tartott Georg Krasser, az osztrák detektívszövetség tagja és a www.spyshop.info webáruház tulajdonosa. Ennek során a résztvevők a jogszabályi sajátosságok figyelembevételével megismerkedhettek a magánnyomozásban használt modern technikai eszközök működésével, azok jellemzőivel, illetve a határon átnyúló együttműködésben rejlő lehetőségekkel.

Nemzetközi kapcsolatainak fejlesztését a Magyar Detektív Szövetség továbbra is kiemelten kezeli, annak érdekében, hogy tagjai számára biztosítsa a külföldi irányú kapcsolatépítés és tapasztalatcsere lehetőségét.