2019. december 02., hétfő 10:19

Decemberi Detektív Klubnap Meghívó Kiemelt

Kedves Szövetségi tagok, Tisztelt Érdeklődök!

A Magyar Detektív Szövetség "Detektív Klubnap" keretében következő összejövetelét 2019. december 18-án, szerdán 15.00 órai kezdettel tartja.


A "Detektív Klubnap" témája

 1. Az internet, mint a legális adatgyűjtés színtere. Lehetőségek, ötletek és megoldások a detektívek számára.

  Előadó: Bardóczi Ákos nyílt forráskódú intelligencia-szakértő, kutatási tanácsadó

 2. Előtervezés a Magyar Detektív Szövetség 2020. évi tevékenységére vonatkozóan.

  - Gondolatok a Szövetség munkájáról, perspektivikus lehetőségeiről hazai és nemzetközi viszonylatban; A fejlődés irányai, a rendszeres oktatás, tapasztalatcsere fontossága;

  - A tagok belső együttműködésének és segítő szerepvállalásának jelentősége az MDSZ tevékenységében.

  Előadó: Vezetőség


Kérjük a tagságot, hogy gondolataitokkal, javaslataitokkal nyújtsatok segítséget a vezetőség munkájához. Az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldjétek meg kérdéseiteket, javaslataitokat a szövetség munkája hatékonyabbá tétele érdekében. Szándékaink szerint 2020 februárjára terveznénk a Magyar Detektív Szövetség következő közgyűlését, amelyen sor kerül az éves terv elfogadására is. Ennek előkészületére kérünk határozott aktivitást.


A "Detektív Klubnap" helyszíne:

Fortuna Szálloda- és Étteremhajó Nelson tárgyalószalon.
1137 Budapest, Szent István park, alsó rakpart.

Web: www.fortunahajo.hu
GPS koordináták: 47.51862, 19.04958


A „Detektív Klubnap” a Szövetség tagjai részére, valamint minden magánnyomozói igazolvánnyal rendelkező érdeklődő, továbbá a NKE RTK oktatói és hallgatói számára – jogviszonyuk igazolása mellett – ingyenes, de előzetes regisztrációhoz, bejelentkezéshez kötött:

 • Kérjük jelezze részvételi szándékának, legkésőbb az aktuális klubnapot megelőzően 5 munkanappal az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
 • A Klub működésével, programjával kapcsolatos tájékoztatás az elnökség tagjaitól Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhető.


Minden érdeklődőt szeretettel vár a MDSZ elnöksége!


Megjelent: 409 alkalommal Utoljára frissítve: 2019. december 02., hétfő 13:23