Keresse fel az MDSZ teljesen ellenőrzött, képzett szakembereinek adatbázisát, vagy regisztrálja igényeit a lenti adatlapon, hogy megtalálja a megfelelő és szabad kapacitással rendelkező nyomozót.

Magán, polgári és üzleti ügyekben, vagy csalások és más bűncselekmények esetén egy képzett magánnyomozó választása egy reális lehetőség az Ön számára.

Mindenki számít fel díjat a nyomozásért. Az árak ügytől és nyomozótól függően változóak. Egy rossz választás a szakma iránti óriási bizalomvesztéshez, idő és felesleges pénzpazarláshoz vezethetnek. Rosszabb esetben a bizalmas információk akár illetéktelen harmadik személy birtokába is kerülhetnek, amelynek a következményei beláthatatlanok lehetnek.

A rossz választás kizárása érdekében válasszon az MDSZ képzett magánnyomozói közül. A szövetség, valamint a tagok nemzetközi kapcsolatainak köszönhetően a magánnyomozók határokon, földrészeken átívelő nyomozásokat is tudnak teljesíteni.

Itt olyan szakembereket talál, akik megfelelnek az MDSZ szigorú szakmai előírásainak és az MDSZ Etikai Kódexében foglaltaknak.

Magánnyomozó kereső

Ajánlatot kérek

Alternatív megoldásként kérjük, használja ki az ingyenes és bizalmas ajánlatkérési szolgáltatásainkat az alábbi táblázat kitöltésével.

    Adat-, titok- és információvédelemBiztonsági kockázatelemzés, kezelés, tanácsadásCyber nyomozásokCsalád-, gyermek-, és ifjúságvédelem támogatásaFigyelésGyermekelhelyezési, gyermekfelügyeleti ügyekHatósági nyomozások támogatásaIpari kémkedés felderítéseMunkavállalók felvétel előtti és Időszakos ellenőrzéseÖrökösödési ügyekPárkapcsolati (hűtlenségi) ügyek felderítésePartner átvilágításPeres eljárások támogatásaSzellemi tulajdon – márka-, és szabadalom védelemTanúk, eltűnt személyek felkutatásaTeszt- és próbavásárlásokÜzleti hírszerzésVagyon elleni bűncselekmények nyomozásaVálási, vagyonmegosztási ügyekVersenypiaci hírszerzés / konkurencia analízis
    GoogleFacebookInstagramTwitterTV /RádióEgyéb