MDSZ Akadémia

A tudás hatalom…a nem tudás az borzalom…ne maradj le

Az MDSZ Akadémia elnevezés a Magyar Detektív Szövetség komplex oktatási, továbbképzési programját takarja.

Maga az MDSZ Akadémia ezen a néven önálló életet élve több évtizedes múltra tekint vissza, és valóságos,  havi rendszerességű továbbképzési formája volt a magánnyomozó társadalomnak. Az utóbbi évtizedben azonban elsősorban az infrastrukturális lehetőségek, másrészt a jelentős utazási költség és időráfordítás miatt vidéki tagjaink számára már nem volt vonzó, ezért így jelentős mértékben háttérbe szorult és érdeklődés hiányában meg is szüntettük, és  Akadémia Napok néven rendszertelen időközökben megrendezésre kerülő eseménnyé alakítottuk át.

Az Akadémiai Napok rendezvények a hagyományoknak megfelelően továbbra is a magánnyomozó társadalom egyik legfontosabb rendezvénye, amelyet egy alkalommal, az éves Közgyűlés keretében tartunk meg, több szakmai előadás mellett olyan más, a szakmához közvetlenül nem kapcsolódó, ismeret és szemlélet bővítő témák is terítékre kerülnek, amelyek hasznosíthatók a magánnyomozók praxisában és a mindennapi életben.

MDSZ Online Akadémia néven egy új web alapú továbbképzési programot indítottunk, amellyel a hagyományos és a megváltozott körülmények között egyaránt színvonalas és folyamatos szolgáltatást tudunk nyújtani tagjaink és más érdeklődők számára.

Használd ki a lehetőséget, CSATLAKOZZ és képezd magad az MDSZ segítségével!