MDSZ Online Akadémia

Fejleszd a tudásodat...növeld a profitodat

Az MDSZ Online Adadémia egy régóta tervezett elképzelése a Szövetségünknek, amit ez ideig csak a Tagjaink számára elérhető Oktatási Archívumban található anyagok megtekintése, letöltése képezte.

A koronavírus okozta pandémia és annak jelen és várható következményei is felgyorsították  korábbi elképzeléseink valóra váltását, továbbképzéseink egy jelentős részének online platformra történő áthelyezését.

Távoktatás keretében szigorúan olyan szakmai előadások megtartását indítottuk el webinár formájában, amely tagjaink, valamint a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatói és oktatói számára ingyenesen, más szakmai szervezetekhez tartozó magánnyomozók számára térítés mellett érhetők el. A továbbképzés előadásai a napi munkában is hasznosítható új, vagy többlet ismeretekkel szolgálnak, a hat előadásokból álló továbbképzési ciklusok befejezését követően névre szóló digitális tanúsítványt bocsájtunk ki a továbbképzésen résztvevők számára.

Ezzel a továbbképzési formával áthidalhatjuk a jelentős távolságokból adódó költségeket és időráfordításokat. Az előadásokat, prezentációs anyagokat azok részére is elérhetővé tesszük, akik valamilyen okból az élőadásba nem tudtak bekacsolódni, illetve a későbbiek folyamán meg akarják tekinteni ismételten.

Használd ki a lehetőséget, CSATLAKOZZ és képezd magad az MDSZ segítségével!