MDSZ Online Akadémia - 2024. február 2.

Események Hírek

MDSZ Online Akadémia – 2024. február 2.

Tisztelt Érdeklődők!

2024. február 2-án 10:00 órai kezdettel folytatódik az MDSZ Online Akadémia szakmai továbbképzési programja a következő előadással, amelynek témája:

Visszaélés bejelentés magánnyomozóknak

Dr. Jasku Zsolt (Ph.D, CPA, CFE, PI @Euro-Kontó Kft.)

Zsolt 1995-ben szerzett diplomát a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Gazdálkodási Kar számvitel szakirányán. 1997-től okleveles könyvvizsgáló, 2008. évben a Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szervezéstudományok tudományágban Ph.D. fokozatot szerzett, téziseit a könyvvizsgálat elméleti és módszertani sajátosságaival összefüggésben írta. Zsolt több, mint 20 éves felsőoktatásban eltöltött tapasztalattal rendelkezik, könyvvizsgálati és számviteli témában számos cikk, folyóirat szerzője.

Zsolt alapító tagja és elnökhelyettese a Bejegyzett Csalásvizsgálók Szövetsége, ACFE (Association of Certified Fraud Examiners) Magyarországi Egyesületének, valamint 2010- től könyvszakértés szakterületen igazságügyi szakértő. Jelenlegi tudományos kutatásai a különböző csalásvizsgálati módszertani technikákhoz kapcsolódnak, s több, vállalati compliance-hez kötődő projektben vesz részt. Zsolt a fogyasztói csalások megelőzése témájában számos alkalommal szerepelt a médiában, s elsődleges célja az emberek, fogyasztók felvilágosítása, oktatása, hogy ne váljanak csalások áldozataivá.

Zsolt – az Etikai Forródrót kapcsán – felelős az ügyfelek dolgozóinak oktatásáért, részt vesz a bejelentések kivizsgálásában, az ügyfél belső ellenőrzési rendszerének átvilágításában, valamint a csalási kockázatok felmérésében és a panaszbejelentéssel és csalásmegelőzéssel összefüggő tanácsadásban. Kiszervezett feladat esetén támogatást, tanácsadást nyújt az ügyfél visszaélés bejelentésekkel kapcsolatos és bejelentéseken túli csalásmegelőzési programjaiban, belső ellenőrzési rendszerének folyamataiban.

Zsolt nemzetközileg elismert, az ACFE (Association of Certified Fraud Examiners) által bejegyzett csalásvizsgáló, magánnyomozó.

Regisztráció határideje: 2024. február 2.  9:00

A szemináriumon való részvételhez az alábbi feltételeknek kell megfelelnie, illetve teljesülnie:

  1. MDSZ tagság – ingyenes
  2. NKE oktatók és hallgatók (jogviszony igazolása előfeltétel) – ingyenes
  3. Nem MDSZ tag magánnyomozók – 3.000 Ft vagyoni hozzájárulás szemináriumonként.

A (3.) kategóriába tartozóknak meg kell adniuk nevüket, számlázási címüket és a kérelemhez csatolni kell a magánnyomozói igazolvány mindkét oldalának másolatát. A regisztráció előzetes elfogadása után e-mailben megküldjük a részvételi díj átutalásához szükséges adatokat, majd a regisztráció akkor válik véglegessé, amikor a részvételi díj megfizetésre került.

Regisztráció:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_1MYSW-9IQ–OGLZGuqvqCw

címen, a nevével és e-mail címével. Sikeres regisztráció jóváhagyását követően kapni fog egy e-mailt, ami tartalmazza az előadáshoz való csatlakozáshoz szükséges információkat.

Azon MDSZ tagok, akik nem tudnak regisztrálni, vagy eltérő okból nem tudnak részt venni a szemináriumon, az előadást megtekinthetik az MDSZ Oktatási Anyagok portálon.

 

MDSZ Elnökség