MDSZ Online Szeminárium - 2020. december 4. és 18.

Események Hírek

MDSZ Online Szeminárium – 2020. december 4. és 18.

Tisztelt Érdeklődők!

2020. december 4-én és december 18-án folytatódik az MDSZ Online Akadémia 2020. évi szakmai továbbképzési programja a következő előadásokkal, amelyeknek témái:

December 4.

9:00 – Biztonság a virtuális világban II. rész – OSINT (Open Source Intelligence) a nyílt forrású hírszerzés – IT szemszögből, élő példákkal

Regisztráció névvel és e-mail címmel az alábbi linken végezhető el: https://zoom.us/webinar/register/WN_cdw7hlRMQ6Cc4pwRByVIgw

A regisztrációt követően egy angol nyelvű visszaigazoló emailt fogsz kapni az Online előadáshoz való csatlakozásra vonatkozó linkkel és információkkal.

A regisztráció határideje: 2020. december 4. 8:00

Előadó: Ványi Rajmund

Négyrészes előadássorozatunk második részének tartalma:

  • OSINT Web oldalak
  • OSINT Facebook példák
  • OSINT Reddit példák
  • Tanulságok

A téma szorosan kapcsolódik a korábban tartott előadás speciális, IT szemszögből történő kiegészítésére, új lehetőségek bemutatására.

December 18.

9:00 – Biztonság a virtuális világban III. rész – Leggyakoribb hacker támadások – Megtörtént esetek, példák

Regisztrációs link: https://zoom.us/webinar/register/WN_UOssNaFETP2xEhSgFqUiow

A regisztrációt követően egy angol nyelvű visszaigazoló emailt fogsz kapni az Online előadáshoz való csatlakozásra vonatkozó linkkel és információkkal.

A regisztráció határideje: 2020.december 18. 8:00

Előadó: Ványi Rajmund

Négyrészes előadássorozatunk harmadik részének tartalma:

  • Gyakori IT támadások
  • Érdekes megtörtént esetek
  • Érdekes megtörtént magyar esetek
Ványi Rajmund, ügyvezető/ alapító @Superior Pentest Kft.

Ványi Rajmond IT biztonsági szakember, vezető etikus hacker, a Superior Pentest Kft. alapítója, ügyvezetője. Személy szerint is elhivatott abban, hogy segítséget nyújtson ügyfelei számára , hogy azok nagyobb rálátást kapjanak saját informatikai rendszereik biztonsági állapotára. Feltárja mindazon sérülékenységeket, kihasználási módokat, amelyekkel egy „hacker”, vagy esetleg egy elégedetlen alkalmazott próbálkozna az adott rendszerrel szemben. Hisz abban, hogy a mai vállalkozások majdnem mindegyikének szüksége van minőségi betöréstesztelési és IT biztonságot, tudatosságot növelő projektekre.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

  1. MDSZ Junior, Rendes, Pártoló és Tiszteletbeli tagok részére ingyenes
  2. NKE oktatók és hallgatók (jogviszony igazolása előfeltétel) részére ingyenes
  3. Nem MDSZ tag magánnyomozók részére szemináriumonként 3.000 Ft vagyoni hozzájárulással

A (3) kategóriába tartozó regisztrálóknak, a regisztráció visszaigazolását követően át kell utalniuk a részvételi díjat a Magyar Detektív Szövetség

10400195-50526970-71821005

számú számlájára és meg kell küldeniük nevüket, számlázási címüket a fotitkar@detektivszovetseg.hu email címre, csatolva a magánnyomozói igazolvány mindkét oldalának másolatát.

A regisztráció akkor válik véglegessé, amikor a részvételi díj megfizetésre került. A regisztráció elfogadása után e-mailben megküldjük a részvételi díj átutalásáról szóló pénzügyi bizonylatot (számlát).

Fontos: A regisztráció elfogadásához a fenti feltételek elfogadása, illetve teljesítése szükséges!

Az MDSZ Online Akadémia továbbképzés sorozaton való részvételről az MDSZ tanúsítványt állít ki a résztvevők részére.

Azon MDSZ tagok számára, akik nem tudnak regisztrálni, vagy valamely eltérő eltérő okból nem tudnak részt venni, az előadás felvételét az MDSZ Oktatási Anyagok portálján elérhetővé tesszük.

 

MDSZ Elnökség